Turneringsreferater

LOS VIKINGOS HAR AVSLUTTET VÅR SESONGEN 2020 ETTER SPILL PÅ CERRADO DEL AGUILA GOLFKLUBB.

Torsdag 12. mars stilte Los Vikingos til stableford turnering på 9 hulls banen Cerrado del Aguila, hvor det ble spilt over 18 hull i nydelig vår vær. Som vanlig var det også premiering til de damer og herrer som kom nærmest flagget på par 3 hullene som det var 3 av på hver runde.

Etter golfrunden holdt Los Vikingos sin årlige generalforsamling ,med blant annet valg av styre. Styre for 2020 er nå: President Agnar Johansen og styremedlemmer Roy Johansen, Bjørn Bjarstad, Vidar Throndsen og Per G. Jacobsen.

Generalforsamlings middag ble deretter avholdt i de fine lokalene til golfklubben, hvor også premie utdeling ble foretatt.

Utover dagen ble det klart at Norge og Spania ville innførte en del unntakslover i forbindelse med Corona utbruddet, og fredag 13. mars ble det klart at Los Vikingos ikke kunne fortsette sesongen hvorfor siste turnering ble avlyst av et enstemmig styre.

Høst sesongen er planlagt startet 24. september 2020 med turneringer hver 14. dag, med forbehold om at restriksjonene i Spania og Norge er opphevet.

Så ønsker vi alle Los Vikingos og lesere av Det Norske Magasinet en fortsatt god vår og sommer.

 

 

LOS VIKINGOS SPILTE CALANOVA GOLFKLUBB 27.FEBRUAR 2020.  

Atter en dag i strålende solskinn stilte 22 Los Vikingos til spill på Calanova golfklubb. Calanova som ligger i høyden over La Cala de Mijas med utsikt over Middelhavet er en vakker par 72 bane med til dels store høydeforskjeller. Dagen vi spilte var det noe vind som gjorde en ellers utfordrende bane enda litt vanskeligere. Imidlertid så slo ikke dette ut på resultatene da de beste i de to klassene spilte meget godt.

Etter endt runde samlet alle seg til premiering på terrassen til klubbhuset med sosial omgang og premiering. De tre beste i hver av de to klassene ble premiert, samt de damer og herrer som kom nærmest flagget på de 4 par tre hullene.

LOS VIKINGOS SPILTE PÅ MIRAFLORES GOLFKLUBB DEN 9. FEBRUAR 2020. 

 

I strålende solskinn stilte 31 Los Vikingos til spill på Miraflores Golfklubb søndag 9. februar.  Miraflores som er en par 71 bane er til dels vanskelig, men en utrolig morsom bane å spille. Los Vikingos spilte en stableford turnering med premiering til de 3 beste i hver av de tre klassene. Videre var det premiering til de damer og herrer som kom nærmest flagget på de fem par tre hullene. 

Etter endt runde samlet alle seg på terrassen i klubbhuset for mat og drikke samt premiering. Etter premieringen ble det loddtrekning på noe vin og golfballer til de som ikke hadde blitt premiert, noe alle satte pris på. Etter enda en vellykket dag med golf vendte alle blid og fornøyd hjem til sitt.

LOS VIKINGOS – STARTET VÅR SPILL PÅ SANTANA GOLF KLUBB.

 

Los Vikingos er en golf klubb for nordmenn på Solkysten og spiller turneringer hver 14 dag på forskjellige baner på Costa del Sol. Vår sesongen startet 26. januar med spill på Santana Golf klubb.

I strålende solskinn samlet 27 glade Los Vikingos seg for en hyggelig golf runde. Vi spilte denne gangen stableford slagspill fordelt på tre klasser. Klasse 1 var for handicap 14,6 til 18,7, klasse 2 var for handicap 18,8 til 25,4 og klasse 3 var for handicap 25,5 til 36,0. Det var premiering til de 3 beste i hver klasse samt til de som kom nærmest hullet på banens fire par 3 hull.

Etter spill samlet alle seg på terrassen til restauranten for drikke og mat samt premiering. Det var gode resultater i begge klasser og følgende ble premiert med vin fra vår sponsor Golf Y Vinos: